Fabuland Webáruház ajánló
Céginformáció, kapcsolat.
Céginformáció
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
  • Bezár
Fabuland... sportszerűen játszunk!
Fabuland kft.   2014 Minden jog fenntartva!Generator: AktivPortal
2020-01-25
Top termékek
Ajánlatunk
Partner webáruházak
Kiemelt termékeink
Ismertető

FONTOS!!!!

Szeretnénk felhívni Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a rendszer nem tudja figyelembe venni a termékek csomagolt méretét, ezért terjedelmes méretű termékek esetén (pl. ping-pong asztal, hintaágy, nagyobb csocsó asztal, rex, biliárd, kertibútorok, nagyobb léghoki asztal, stb.), a szállítási költség magasabb, a rendszerünk által számítottnál, ezért ilyen esetekben, kiszállítás előtt, telefonon egyeztetjük a megrendelővel, a szállítási költségről.

A Webáruház által kalkulált szállítási költségek, csak és kizárólag a nem túlméretes, és nem túlsúlyos termékekre érvényesek, mint minden más áruházban..!

Mivel Áruházunk többségében nagy méretű és súlyú termékekkel foglalkozik, kérjük fentiek szíves figyelembevételét, a kellemetlenségek elkerülése miatt!!!


Köszönjük megértésüket!


Szállítási díjtételek, 1 csomag/címzett esetén!
A megtekintéskez kattintson erre a szövegre!


Több termék egyidejű és/vagy 100kg össztömegű, illetve a csomagolt méreteket tekintve terjedelmesnek számító termékek rendelése esetén, egyedi szállítási költségekkel dolgozunk, ilyen esetben érdeklődjön telefonon az érvényes szállítási díjakról. Telefonszámunk (elérhető H-P: 10-18 óráig):
+36(30)-940-6991


Az áruházunkban szereplő termékek mellett található képek minden esetben megfelelnek a valóságnak, kivételes  esetekben, ha ez nem így történne, azt jelezzük kedves vásárlóink részére. A termék valós paraméterei mindig a leírásban láthatók. A termékek használati útmutatója is folyamatosan feltöltésre kerül, ezzel is segítve, könnyítve az Ön, és gyermeke  szabadidejét!

Termékek ÁFA tartalma

Termékeink árai 27%-os Áfa-t tartalmaznak .

Szállítás

A termékek szállítását ügyfeleink részére, futárszolgálattal utánvéttel, valamit személyes átvétellel biztosítjuk. A szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként lakás, munkahely is egyaránt szerepelhet. Szállítás csak hétköznapokon lehetséges. Kivételes esetekben azonban megbeszélés alapján vállaljuk a hétvégi kiszállítást saját fuvareszközzel. Kérjük pontosan adja meg elérhetőségét, mert a futárszolgálat, vagy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából. A szállító két alakalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását, ezután a rendelést érvénytelennek nyilvánítjuk.
Megrendelését, az esetek túlnyomó többségében néhány munkanapon belül átadjuk szállításra (kivéve a nem készleten lévő termékeket), és ezt követően a futár, kb. 2 munkanapon belül teljesíti a kiszállítást.
Mivel cégünk multinacionális környezetben dolgozik, s termékeinket az egész ország területére terítjük, a kisebb termékeket, társasjátékokat stb. az éppen a megrendelés helyével irányban lévő teherautónk is leszállíthatja Önnek! Természetesen ebben az esetben a szállítási költség a feltűntetett áraknál jóval olcsóbb, de a szállítási határidő változhat!

Fizetés

A vásárló az áruk ellenértékét, az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. Kérjük kézhezvételkor a csomagot gondosan ellenőrizze.

Garancia

Minden általunk forgalmazott  termékre 6hónaptól - 2évig nyújtunk garanciát, a törvényben előírtaknak megfelelően! Lehetőségünk szerint azonban a garancia időn túl is segítünk vásárlóinknak, s ha az megoldható, akkor is térítés mentesen! Garanciális problémát a csomag hiánytalan visszaküldésével, illetve a számla vagy a számlamásolat visszaküldésével fogadjuk el.  Sérült, törött, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. A hibás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, illetve telefonos internetes egyeztetés alapján, csere, vagy javítás is lehetséges.  A termék bevizsgálása után a terméket cseréljük, vagy javítjuk és díjmentesen postázzuk a megadott címre.  A hibás termékek visszaküldése a vásárló költsége, amennyiben a termék valóban hibás a javított vagy új áru visszaküldése a vásárlónak a mi költségünk. Kertibútorok esetében szintén személyes egyeztetés után a helyszíni szemle is lehetséges

Ellálási jog

A megrendelt áru(k) kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül, vásárlóinknak indoklás nélkül  joguk van elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a kifizetett aru(k) vételárát visszatéríteni a vásárlónak haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. Az áru(k) szállításának, visszajuttatásának költségeit a Vevő viseli. Amennyiben a Vevő időközben eláll a vásárlástól, de már feladásra került a csomag, a szállítási díjat minden esetben  ki kell fizetnie. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.


Jogi nyilatkozat - adatkezelés

Áruházunkban regisztráció vagy megrendelés alkalmával kizárólag olyan személyes és/vagy céges adatok, információk megadását kérjük látogatóinktól, vásárlóinktól, melyek minimálisan szükségesek a megrendelés teljesítésének a lebonyolításához.
Az adatokat adatbázisban rögzítve tároljuk. Ezeket harmadik fél részére nem adjuk ki, kivételt képez, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik cég cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban,az alvállalkozónak a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően járunk el.

Az áru

Termékeink széles körben állnak az Ön rendelkezésére! Az év minden időszakának, szezonjának szabadidős termékeivel rendelkezünk, s igyekszünk igényeit teljes körűen kielégíteni!
Kertibútorok, főként a rönkfabútorok esetében s legfőképpen vidéki szállítás esetén a szállítási határidő a fentebb leírtaktól eltérhet!
Társasjátékainknál törekedtünk a multinacionális vállalatoknál csak elenyésző választékban található, rendkívül jó MAGYAR termékek teljeskörű bemutatására

 

Utoljára megnézettek
Személyes áruátvétel
 
Értesítjük Kedves Vásárlóinkat,
hogy szabadság miatt ONLINE ÁRUHÁZUNK
2018.08.16-től, 2018.08.26-ig
ZÁRVA tart!
ONLINE megrendelés folyamatos!!
Szabadság utáni első kiszállítási hét 2018.08.27-től!!
 
Nyitás:
 
2018.08.27-én,
hétfő!!
10 órakor!
 
Online áruházunk ez idő alatt is fogadja rendeléseiket, ám a telefonos ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető! Ezen idő alatt beérkező rendelések feldolgozása, és teljesítése csak augusztus 27.-e hétfőtől kezdődik.
 
Köszönjük megértésüket!


Fontos információ a szállítási díjakkal kapcsolatban!
Kérjük kattintson ide és olvassa el!


Kedves Vásárlóink!
 
Áruházunk SMS Rendelés szolgáltatása nem minden telefonról működik hibátlanul, ezért kérjük Önöket, hogy sms rendelés esetén e-mailben vagy telefonon is vegyék fel velünk a kapcsolatot.
 
Köszönjük!

SZABADSÁG!!

2018.08.16-2018.08.26.

Rendelések felvétele csak ONLINE!!

Első kiszállítás kezdete a szabadság után 2018.08. 27-i héten!!

Mivel futáraink minden nap nagyon sok csomagot kézbesítenek, ezért
csak a szállítás napját tudjuk előre meghatározni, pontos időpontját NEM!

A szállítással kapcsolatos egyébb tudnivalókért (szállítási díjak, vállalt szállítási határidők, stb.),
kattintson a bal oldalon felül található,
ÁSZF Szállítás & Garancia
feliratú gombra!


Újdonság
Akció
Közösségi oldalak
Bezár X
Cégadatok:Fabuland kft.
Bejegyezve:Fővárosi Bíróság Cégbíróságán
Cégjegyzék:CG: 01-09-26440
Adószám:10845424-2-43
Bankszámla:65100118-11340221
Telefon:
Telefon:+36 30 940 6991
Email:fabulandsport@gmail.com
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:
*Spamszűrő:
*Kérem, írja be, hogy milyen nap van ma! (pl: "szerda")

Címünk: 1196 Budapest, Batthyány utca 140.

Nyitva: hétköznap: 10-17-ig; szombaton: zárva

Bezár X

FEL