A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Kedves Vásárlóink!

Az áruházunkban feltüntetett árak korrektek!

Azonban, a Forint árfolyamának, valamint az alapanyag árak napon belüli változása miatt az ÁRVÁLTOZTATÁS jogát bizonyos esetekben fenntartjuk amelyről természetesen telefonon értesítjük Önt, és ez alapján magától értetődően módosíthatja megrendelését..!

A kerti bútorok szállítási költsége, ahogy azt feltüntetjük, a súly és terjedelmesség miatt a rendszer által megadottól eltér, egyeztetnünk szükséges!

Üdvözlettel:
Fabuland Team

Vízálló Ponyva tető MC hintaágyhoz

Hintaágy tető, hintaágy ponyva, vízlepergetős hintaágy tető. Kifejezetten az általunk forgalmazott 2 m-es MC hintaágyhoz való vízhatlan árnyékoló tető, mely ponyvás anyagból készült.

  • Anyaga: ponyva

  • Direkt az MC hintaágyhoz készült

  • Változó színek

  • Vízlepergetős

  • Tisztítása langyos, szappanos vízzel

11 990 Ft.
Nettó ár: 9 441 Ft. + ÁFA


Listaár: 17 129Ft.
-30%

Akció határideje lejár:
2024-04-29
Szállítási díj: 1990 Ft-tól.
Raktáron! Szállítási idő 1-2 munkanap!
  • Cikkszám: 34-0041

Részletes leírás

Kiváló minőségű hintaágy tető, melynek anyaga vízlepergetős ponyva. A nap és az eső ellen védi a hintaágyat, illetve annak tetejét. Praktikus, könnyen tisztítható.
A képeken látható színek, az aktuális készlettől eltérhetnek. Amennyiben a színekben eltérés adódik, úgy megrendelés esetén, annak teljesítése előtt értesítjük a kedves megrendelőt, az aktuális színválasztékról. A képek tájékoztató jellegűek!

Magyar termék.

Méret: 232 x 124 cm

Kompatibilis hintaágy:

MC hintaágy zöld, párnával


MC hintaágy párna 200 cm lapszivacsos

Ponyva tető MC hintaágyhoz
Ponyva tető MC hintaágyhoz

Ezek még érdekelhetik
«
»
Party Olimpia 2 m-es hintaágy párna

Kifejezetten az általunk forgalmazott 2 m-es Party Olimpia hintaágyhoz való, azzal kompatibilis 7 cm vastag hintaágy párna, melyhez az árnyékoló tető vászon huzat is tartozék. Mindig változó, vegyes, vidám színekben és mintázatokkal.

Bruttó ár: 33 990 Ft.Részletek
Vízálló Ponyva tető 2 m-es hintaágyhoz

Hintaágy tető, hintaágy ponyva, vízlepergetős hintaágy tető. Kifejezetten az általunk forgalmazott 2 m-es Hercules, Zeusz és Party Olimpia hintaágyhoz való vízhatlan árnyékoló tető, mely ponyvás anyagból készült.

Bruttó ár: 10 290 Ft.Részletek
Vízálló Ponyva tető MC hintaágyhoz

Hintaágy tető, hintaágy ponyva, vízlepergetős hintaágy tető. Kifejezetten az általunk forgalmazott 2 m-es MC hintaágyhoz való vízhatlan árnyékoló tető, mely ponyvás anyagból készült.

Bruttó ár: 11 990 Ft.Részletek