A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Kedves Vásárlóink!

Az áruházunkban feltüntetett árak korrektek!

Azonban, a Forint árfolyamának, valamint az alapanyag árak napon belüli változása miatt az ÁRVÁLTOZTATÁS jogát bizonyos esetekben fenntartjuk amelyről természetesen telefonon értesítjük Önt, és ez alapján magától értetődően módosíthatja megrendelését..!

A kerti bútorok szállítási költsége, ahogy azt feltüntetjük, a súly és terjedelmesség miatt a rendszer által megadottól eltér, egyeztetnünk szükséges!

Üdvözlettel:
Fabuland Team


FABULAND KFT.

Vásárlóink kiszolgálását online áruházunk hátterében működő raktárunk segíti. A termékek átvételére itt személyesen is lehetőség van, de csak és kizárólag időpont egyeztetése után, mivel nem mindig tartózkodunk a raktárban, nem mindig tartózkodunk a telephelyen!

Telefonos ügyfélszolgálatunk:

Hétfőtől péntekig 10.00-17.00 között elérhető


   Mobil: +36 (30) 940 6991

E-mail: fabulandsport@gmail.com

Üzeneteit egész nap NON-STOP 0-24 óráig fogadjuk a fenti E-mail címen!


Áruházunkat közvetlenül a fogyasztók kiszolgálására hoztuk létre, lehetőséget biztosítva Kedves Vásárlóink számára, hogy termékeinket, a lehető legalacsonyabb áron vásárolhassa meg, a legjobb kiszolgálás mellett!Termékeink, megtekinthetők honlapunkon, valamint az ország összes multinacionális áruházánál, de WEB áruházunkban -jóval olcsóbban, kedvezőbb feltételekkel vásárolhatók meg! Nézzen szét ott - VÁSÁROLJON ITT!

 

Cégadatok:

  • Fabuland kft.
  • Adószám: 10845424-2-43
  • Cégjegyzék száma: 01-09-264406
  • Bejegyezve: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
  • Statisztikai számjel: 10845424-4791-113-01