A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

ASZTALI FOCI-CSOCSÓ JU001

Legyen úgy mint régen volt! A csocsó figurái gumiból készültek, nem kemény műanyagból ezért törhetetlen!!Csak nálunk!!!

  • A játékosok gumiból készültek!!

  • A csocsó váza fa, nem faforgács lap

  • A fogantyúk gumírozottak

  • 2 vagy 4 fő játszhatja

  • A csocsó mérete: 80X47,5X6,5CM

13 990 Ft.
Nettó ár: 11 016 Ft. + ÁFA


Money back guarantied
Szállítási díj: 1400 Ft-tól.
Külső raktárban! Szállítási idő 2-3 munkanap!
  • Cikkszám: 09-0005

Részletes leírás

FIGYELEM! A termék szállítás szempontjából túlméretes, ezért a termékre eső szállítási költség eltér a rendszer által számítottól! A szállítási díjról kérjük eggyeztessen telefonon vagy e-mailben!

Több termék vagy több darab egyidejű rendelése esetén, az egy termékre jutó szállítási díj, kedvezőbb!

E termékünkkel ismét visszahoztuk az igazi, valódi csocsót! A kiváló minőség mellett a csocsó játékosai ismét gumiból készültek, a játékosok öltözetét gondos kezek munkája színezte! A csocsó figurái anyaguk miatt törhetetlenek! Az asztali foci szerkezete fa, és nem a manapság megszokott faforgács lap! A játéktér kerete, ha úgy tetszik palánkja a rövid és hosszú oldal össze van eresztve, ragasztva! A kapuk szintén lágy műanyagból készültek, ezért igen jól állják a gólokat, nem törnek! Esetleges hiba esetén könnyen cserélhetőek, könnyen pótolhatók! A fogantyúk is kézre álló lágy műanyagból készültek, kényelmes játékot garantálnak! A csocsó azaz asztali foci alján a fotókon is jól látható gumi talpak vannak felerősítve, hogy kevésbé csússzon az asztalon, illetve ne karcolja azt! Igazán minőségi termék, ezért előszeretettel ajánljuk!! A játékosok felállása 1-3-4-3 alakzat! A játékot 2 ill. 4 fő játszhatja egyidejűleg, de a játékban bajnokságok szervezésével több ember is részt vehet!  Ajánlott a 6 ill.12 gólig tartó meccsek szervezése! Gyermekeknek felnőtteknek egyaránt ajánlott játék 100 éves korig! Igazi készségfejlesztő játék; gyorsaság, reflex, koncentráció!! A termék lábazattal együtt is megvásárolható áruházunkban, másik cikkszámon! A képek jobb megtekintése érdekében kérjük kattintson az ábrákra, majd a felvillanó képek jobb, ill. bal felső szélén felvillanó nyilakkal előre-hátra léptetheti a csocsó fotóit!

   Asztali foci - csocsó   Asztali foci - csocsó

   Asztali foci - csocsó

Ezek még érdekelhetik
«
»
ASZTALI FOCI-CSOCSÓ JU001

Legyen úgy mint régen volt! A csocsó figurái gumiból készültek, nem kemény műanyagból ezért törhetetlen!!Csak nálunk!!!

Bruttó ár: 13 990 Ft.Részletek
ASZTALI FOCI LÁBBAL-CSOCSÓ JU001

Csakúgy mint az asztali változatnál.. A csocsó figurái gumiból készültek, nem kemény műanyagból ezért törhetetlen!! Fa lábakkal, és fa vázzal!! Csak nálunk!!!

Bruttó ár: 16 490 Ft.Részletek