A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Kedves Vásárlóink!

Az áruházunkban feltüntetett árak korrektek!

Azonban, a Forint árfolyamának, valamint az alapanyag árak napon belüli változása miatt az ÁRVÁLTOZTATÁS jogát bizonyos esetekben fenntartjuk amelyről természetesen telefonon értesítjük Önt, és ez alapján magától értetődően módosíthatja megrendelését..!

A kerti bútorok szállítási költsége, ahogy azt feltüntetjük, a súly és terjedelmesség miatt a rendszer által megadottól eltér, egyeztetnünk szükséges!

Üdvözlettel:
Fabuland Team

Maximus hintaágy fehér, párnával

A Maximus hintaágy 30 x 1.5-es csőből készült.Ülőfelülete 160 x 50-es, míg a teljes mérete lábakkal együtt 184 x 108 cm.Ülő és háttámla része vashálós, melyre lapszivacs kerül! Háttámlája dönthető, rajta két fejtámla ! Szinterezéssel felületkezelve,k

  • Háttámla és ülőrész vashálós

  • Dönthető háttámla

  • Lapszivaccsal szállítva

  • Felületvédelem szinterezéssel

  • Ezüst színben

109 000 Ft.
Nettó ár: 85 827 Ft. + ÁFA


Jelenleg nem rendelhető!
Money back guarantied
Túlsúlyos küldemény! Érdeklődjön telefonon!
Jelenleg nem rendelhető!
  • Cikkszám: 70-0039

  • Vonalkód: 5998438500405

Részletes leírás
FIGYELEM! A termék szállítás szempontjából túlméretes, ezért a termékre eső szállítási költség eltér a rendszer által számítottól! A szállítási díjról kérjük eggyeztessen telefonon vagy e-mailben!
 
Több termék vagy több darab egyidejű rendelése esetén, az egy termékre jutó szállítási díj, kedvezőbb!

A MAXIMUS hintaágy luxus igényeket kielégítő hintaágy mindenki számára elérhető áron! Közepes vastagságú vázzal, 30 x 1,5 csőből készült, éppen ezért igen stabil, és nagy teherbírású termék. Ülő és háttámla része egyaránt vashálós.  A háttámla része  dönthető,ezért igen kényelmesen fekve is pihenhetünk rajta! Ülőfelülete közel 170 cm-es, melyre laphabos szivacsot teszünk. A váz elektrosztatikus pórszórással-szinterezéssel-felületkezelve, így jobban időtálló, mint a festett termékek, bár védelme az időjárás viszonttagságaitól javasolt! Legfőképpen a párnázatot ajánlott óvni esőtől, sugárzó napsütéstől!
A terméket laphabos szivaccsal szállítjuk, melynek az árát tartalmazza a feltüntetett ár!

A képeken látható párna csak illusztráció! A hintaágyhoz aktuálisan választható párnákról, minden esetben, még a megrendelés teljesítése előtt e-mailben egyeztetünk a kedves vásárlóval! Tehát a hintaágyat nem a képeken látható párnával szállítjuk!

Mérete: 184 x 108 cm, ülőfelülete: 160 x 50 cm

A csomagolásában a csavarkészlet, valamint az összeszerelési útmutató elhelyezve!

Kellemes pihenést kívánunk!

Kompatibilis hintaágy párna:

Maximus hintaágy párna

Maximus hintaágy párnával

A kép csak illusztráció!

Plussz párna Maximus hintaágyhoz:

Maximus hintaágy párna

Vízálló hintaágy tető Maximus hintaágyhoz:

Maximus hintaágyhoz vízálló tető

Ezek még érdekelhetik
«
»
MC hintaágy zöld, párnával

AKCIÓS! Megerősített vázszerkezetű, 2m-es, dönthető hintaágy. 50-es csőváz, 2mm-es csőfal vastagság, vízszintes helyzetben fixre rögzíthető háttámla. Párnával együtt.

Bruttó ár: 120 000 Ft.Elfogyott!
Zeusz 170 cm-es hintaágy antracit szürke, párnával

170 cm-es hintaágy. Fémrácsos ülő és háttámla, a háttámla dönthető és vízszintesen rögzíthető. Zártszelvényből készült. Olajzöld, antracit szín, szinterezett.

Bruttó ár: 124 500 Ft.Részletek
Maximus hintaágy fehér, párnával

A Maximus hintaágy 30 x 1.5-es csőből készült.Ülőfelülete 160 x 50-es, míg a teljes mérete lábakkal együtt 184 x 108 cm.Ülő és háttámla része vashálós, melyre lapszivacs kerül! Háttámlája dönthető, rajta két fejtámla ! Szinterezéssel felületkezelve,k

Bruttó ár: 109 000 Ft.Elfogyott!
Hercules hintaágy zöld, párnával

Vastag vázas hintaágy, 40 x 1.5 csőből készült. Ülőfelülete 190 x 55 cm-es melyre lapszivacsot teszünk. A háttámla és az ülőfelület egyaránt erős vashálóból készült. A háttámla három fejtámlás és dönthető. A termék szinterezéssel felületkezelve.

Bruttó ár: 127 990 Ft.Részletek
Hercules hintaágy antracit szürke, párnával

Vastag vázas hintaágy,40 x 1.5 csőből készült. Ülőfelülete 190 x 55 cm-es melyre lapszivacsot teszünk. A háttámla és az ülőfelület egyaránt erős vashálóból készült. A háttámla három fejtámlás és dönthető. A termék szinterezéssel felületkezelve.

Bruttó ár: 127 990 Ft.Részletek
Zeusz 2 m-es hintaágy antracit szürke, párnával

A Zeusz névre hallgató 2 m-es fejtámlás hintaágy az egyik legerősebb hintaágy a piacon a zártszelvényből készült szerkezete miatt.

Bruttó ár: 141 490 Ft.Részletek
Party Olimpia 2 m-es hintaágy antracit szürke, párnával

A Party Olimpia 2m-es hintaágy, a lábakat összekötő elemről kapta a nevét, ami pohártartóként is funkcionál.

Bruttó ár: 122 900 Ft.Részletek